A hét második felétől változékonyra fordul az idő! Többfelé várható havazás, de ónos eső is előfordulhat!
2017. 01. 11. / szerda

A változóan felhős ég mellett több-kevesebb napsütésre is számítani lehet, majd délután északnyugat felől erős felhősödés kezdődik. Délelőtt főleg a délkeleti tájakon, estétől északnyugaton lehet helyenként kisebb havazás, hószállingózás. A Dunántúlon megélénkül a délies szél, máshol gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb hajnali hőmérséklet általában -9 és -17°C között alakul, de a kevésbé felhős, havas, fagyzugos tájakon -20°C körüli értékek is lehetnek! Délután -7 és -3°C közé melegszik a levegő.

2017. 01. 12. / csütörtök

Az ország nagy részén erősen felhős vagy borult lesz az ég, inkább csak a délkeleten lehet kezdetben némi napsütés. Többfelé várható csapadék. Az ország nagy részén havazás valószínű, de a Dunántúl nyugati és déli részein havas eső, ónos eső, illetve eső is előfordulhat. A délnyugati szél többfelé élénk lesz, helyenként erős lökésekkel. A legalacsonyabb hajnali hőmérséklet -15 és -7°C között, a legmagasabb nappali hőmérséklet -6 és +2°C között alakul.

2017. 01. 13. / péntek

Kezdetben marad az erősen felhős vagy borult ég, majd délután az északnyugati tájakon már felszakadozhat a felhőzet és némi napsütés is lehet. Többfelé várható havazás, a nyugati területeken havas eső ónos eső, eső is előfordulhat. Eleinte a délnyugati, majd az északnyugatira forduló szél lesz többfelé élénk, helyenként erős lökésekkel. A legalacsonyabb hajnali hőmérséklet -5 és +1°C között, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +2°C között alakul.


2017. 01. 14. / szombat

A változóan felhős ég mellett országszerte számítani lehet több-kevesebb napsütésre. A felhőátvonulásokból helyenként kisebb havazás, hózápor is kialakulhat. Az északnyugati szél többfelé élénk lesz. A legalacsonyabb hajnali hőmérséklet -13 és -4°C között, a legmagasabb nappali hőmérséklet -3 és +1°C között alakul.

2017. 01. 15. / vasárnap

Marad a változóan felhős idő, több-kevesebb napsütéssel. Szórványosan kisebb havazás, hózápor is kialakulhat. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb hajnali hőmérséklet -14 és -5°C között, a legmagasabb nappali hőmérséklet -3 és +1°C között alakul.

Készítette: Palla Lénárt

Frissítve: 2017. 01. 09. 17:00

***HIRDESS NÁLUNK! Az Időinfó.hu kedvezményes hirdetési ajánlatáért kattints ide!***

 

MegosztásShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn