Egyre több felhő érkezik fölénk, csütörtökön már többfelé havazhat!
2017. 01. 11. / szerda reggel

Általában erősen felhős vagy borult időre ébredhetünk, északon, északnyugaton lehet a legkevesebb felhő. A déli területeken elszórtan lehet hószállingózás, kisebb havazás. Az északi szél gyenge marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -10°C és -16°C között alakul, de a kevésbé felhős, fagyzugos helyeken -20°C közelébe vagy ez alá is csökkenhetnek a hőmérsékletek!

2017. 01. 11. / szerda délután

Változóan felhős idő valószínű többórás napsütéssel, inkább csak keleten maradhatnak erősen felhős területek, este azonban északnyugat felől már erőteljes felhőzetnövekedés kezdődik. Csapadék nem valószínű. A délnyugati szél az ország nagy részén még gyenge vagy mérsékelt marad, de a Kisalföld térségében már élénk lökések is lehetnek. A csúcshőmérséklet 0°C és -7°C között valószínű.

2017. 01. 12. / csütörtök reggel

Erősen felhős vagy borult lesz az ég, a délnyugati területek kivételével többfelé valószínű havazás, a Dunántúlon ónos eső is lehet. A délnyugati szél megélénkül, néhol meg is erősödik. A minimum hőmérséklet általában -6°C és -14°C között várható.

Készítette: Palla Lénárt

Frissítve: 2017. 01. 10. 17:35

***HIRDESS NÁLUNK! Az Időinfó.hu kedvezményes hirdetési ajánlatáért kattints ide!***


MegosztásShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn