Átmenetileg enyhébb, de csapadékos idő, majd jövőhét elején visszatérnek a zord éjszakák!
2017. 01. 12. / csütörtök

Északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, erősen felhős vagy borult időre számíthatunk. Többfelé valószínű csapadék, ez döntő részben még havazás lesz, de főként a Dunántúlon már havas eső, ónos eső vagy eső is lehet. A délnyugati szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -6°C és -14°C között, a legmagasabb nappali hőmérséklet +4°C és -5°C között alakul.

2017. 01. 13. / péntek

Egész nap borult, csapadékos idő várható, a legkevesebb csapadék északnyugaton lehet. A csapadék az ország északkeleti harmadán végig havazás lehet, míg másutt vegyesen lehet eső, havas eső, hó is, illetve helyenként ónos eső is előfordulhat. Az északi, északkeleti országrészben jelentősebb hótakaró is kialakulhat. Eleinte a déli, a nap második felében már az északnyugati szél élénkül meg, erős lökésekkel kísérve. A minimum hőmérséklet 0°C és -5°C között, a maximum hőmérséklet +3°C és -2°C között valószínű.

2017. 01. 14. / szombat

Marad a többnyire erősen felhős, keleten borult idő, hosszabb-rövidebb napos időszakok főként a Dunántúlon lehetnek. Többfelé lehet havazás, nagyobb mennyiségben a keleti területeken. Az északnyugati szél többfelé megélénkül, a középső országrészben meg is erősödik. A minimum -1°C és -8°C között, a maximum -2°C és +3°C között várható.


2017. 01. 15. / vasárnap

Változóan felhős idő valószínű több-kevesebb napsütéssel, csapadékra már nem kell számítani. A nyugati, délnyugati szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -6°C és -14°C között, a legmagasabb nappali hőmérséklet +1°C és -4°C között alakul.

2017. 01. 16. / hétfő

Általában erősen felhős lesz az ég, de rövid napos időszakok még lehetnek. Elszórtan lehet hószállingózás, kisebb havazás. A szél északkeletire fordul és megélénkül. A minimum hőmérséklet -8°C és -18°C között, a maximum hőmérséklet 0°C és -5°C között valószínű.

Készítette: Palla Lénárt

Frissítve: 2017. 01. 10. 17:30

***HIRDESS NÁLUNK! Az Időinfó.hu kedvezményes hirdetési ajánlatáért kattints ide!***

 

MegosztásShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn