Változékonyra fordul az idő! Hó, eső, ónos eső is előfordulhat!
2017. 01. 12. / csütörtök reggel

Erősen felhős vagy borult lesz az ég, egyedül a nyugati területeken szakadozhat fel a felhőzet. Többfelé valószínű havazás, de északnyugaton akár ónos eső vagy fagyott eső is lehet. Csapadékra legkisebb esély a délnyugati területeken van. A lehulló friss hó mennyisége általában lepel-4cm között várható. A délnyugati szél többfelé lesz élénk, olykor erős. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -5°C és -14°C között alakul.

2017. 01. 12. / csütörtök délután

Nyugat felől fokozatosan szakadozik majd a felhőzet, egyre több helyen süt ki a nap. A keleti határszél közelében eleinte még lehet hószállingózás, majd ott is megszűnik a csapadék. A délnyugati szél többfelé megélénkül. A csúcshőmérséklet +4°C és -5°C között valószínű.

2017. 01. 13. / péntek reggel

Erősen felhős vagy borult lesz az ég. Sokfelé valószínű csapadék, az északi, északkeleti országrészben havazás lesz a jellemző, az ország többi részén eső, havas eső, ónos eső illetve havazás egyaránt lehet. A déli szél többfelé megerősödik, néhol viharossá is fokozódik. A minimum hőmérséklet általában +1°C és -5°C között várható.

Készítette: Palla Lénárt

Frissítve: 2017. 01. 11. 18:00

***HIRDESS NÁLUNK! Az Időinfó.hu kedvezményes hirdetési ajánlatáért kattints ide!***


MegosztásShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn