Idoinfo – Médiaajánlat

Tekintse meg az idoinfo.hu kedvezményes médiaajánlatát!

Idoinfo.hu bemutatkozás

Az idoinfo.hu mind tartalomban, mind a látogatók számában egy dinamikusan bővülő meteorológiával foglalkozó oldal, melynek célja az emberek közérthető, hétköznapi nyelven történő tájékoztatása a jelenlegi és a várható időjárásról, valamint a nagyvilágban történő érdekes, rendkívüli időjárási eseményekről. Több mint 85.000 Facebook követővel rendelkezünk, ami szintén megkönnyíti cikkeink, előrejelzéseink emberekhez való eljuttatását.

Az RTL Klub Híradóban, M1-en, TV2 híradóban, és a HírTV-ben is többször jelentek már meg a követőink által beküldött Időinfó.hu-s felvételek, illetve több, nagy internetes médiában is közzétettek már tőlünk képeket, videókat (24.hu, Index.hu, 444.hu, blikk.hu stb.)

Facebook oldalunk látogatottsága

Az idoinfo.hu Facebook oldala meteorológia témában Magyarország 3. legnagyobb követőtáborával rendelkezik! Jelenleg több, mint 85.000 lájkunk van, de ez a szám napról napra folyamatosan növekszik! Hetente átlagosan 500.000 -res elérést produkálunk, de mozgalmas időjárás esetén ez a szám elérheti a 7-8 milliót is, illetve 30 napos lebontásban a 15 milliót is meghaladhatja!

Oldalunkon lehetőség van különböző méretű és elhelyezkedésű banner hirdetésekre/média megjelenésekre, illetve Facebook oldalunkon időjárással kapcsolatos posztok közzétételére!
Mivel számtalan szolgáltatást és megjelenési lehetőséget biztosítunk, így kérjük keressen bennünket a sales@idoinfo.hu email címen és kérje egyedi árajánlatunkat.