Jogi közlemény

Azzal, hogy belép a www.idoinfo.hu valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket:

A webszájton található (időjárási térképek, grafikai elemek, táblázatok, grafikonok és szöveges tartalmak) tartalom a működtető Berényi Imre Egyéni Vállalkozó szellemi tulajdona.

A www.idoinfo.hu fenntart minden, az oldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos az oldal formai egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult az oldal így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A www.idoinfo.hu tartalma, oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A www.idoinfo.hu követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

Az oldaltól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt és a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A hírügynökségek honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

A www.idoinfo.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

A honlapon szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Az oldal szerzője semmilyen felelősséget nem vállal az adatok pontatlanságából eredő károkért, vagy az előrejelzés bármely okból történő elmaradásából eredő károkért.

A www.idoinfo.hu cikkei, képei, videói alatt Facebook alapú kommentelés van, így az ott megjelent kommentekért felelősséget nem vállal.

© 2017 Idoinfo.hu Minden jog fenntartva